Klusjesdienst

Van lekkende kranen tot het vervangen van verlichting, het reinigen van dakgoten, verf- en behangwerk, kapotte tegels in de badkamer...klusjes die ooit een keer gedaan moeten worden, zijn er altijd : ) Schakel Mothet Kevin in om uw leven makkelijker te maken!

Onze klusjesdienst biedt een professionele, efficiënte en betaalbare oplossing voor allerlei werken en reparaties rond en in uw woning. 

Renovatiewerken

Wilt u renoveren? Bij ons kan u terecht voor tal van renovatiewerken. Denk aan het plaatsen van klinkers, tegels of terrassen, het plaatsen van ramen & deuren, het aanpassen of aanleggen van trappen, dakwerken, het opknappen van uw zolder,....Mothet Kevin staat paraat.

Stel uw renovatieplannen dus niet langer uit! Contacteer Mothet Kevin om te ontdekken hoe hij u kan helpen met uw renovatieplannen.

Een restyling of renovatie van jouw interieur binnen een gewenst budget? Lees meer over onze nieuwe dienst: Low Budget Restyling!

Aannemingswerken

Op zoek naar een betrouwbare aannemer? Bij Mothet Kevin bent u aan het juiste adres! Of het nu gaat om het uitbreiden van uw bestaande woning of het opknappen van uw bedrijfspand of horecazaak, Hij zorgt telkens voor een professionele uitvoering. 

Zijn aannemingswerken zijn efficiënt en staan garant voor kwaliteit.

Tuinonderhoud

Een verzorgde tuin is de perfecte uitbreiding van uw huis, toch? Van het snoeien van bomen, het maaien van gazons, het aanleggen van tuinen tot het aanbrengen van beplanting, Mothet Kevin neemt het tuinonderhoud voor u uit handen. 

Wacht niet langer om een buitenruimte te laten creëren die aan al uw wensen voldoet!